Имате целулит? И задавате ли си въпроса защо? Според последните проучвания

...
Имате целулит? И задавате ли си въпроса защо? Според последните проучвания
Коментари Харесай

Хапването по 5 зеленчука на ден побеждава целулита

Имате целулит? 

И задавате ли си въпроса за какво? Според последните изследвания към 85% от дамите в зрелост се " радват " на портокаловата кожа. В тази група попадат и дами, които спортуват, и дами, на които спортът не е приоритет номер едно.

Като първа и евентуално най-важна причина за появяването на целулита, е наследствената предразположеност, по-късно идва и възрастта. После чак идва ред на нездравословното и небалансирано хранене.

Например със неразрешени храни при целулит - хамбургери, пържени картофки, пица и какво ли още не, вафлички и пастички... От там идва и казусът с наднорменото тегло, което е и четвъртата причина за целулит.

Целулитът е скучен козметичен недостатък, който обаче може да бъде надвит, освен това с ястие, настояват диетоложката Аманда Ърсел и фитнес инструкторът Ники Уотърмен пред английския в. " Сън ", представен от

Те оферират няколко потребни съвета в храненето, които могат да ви избавят от резултата на портокаловата кожа. Тя визира предимно бедрата, ханша, корема и горната част на ръцете. Характеризира се с неравномерно отсрочване на отпадъчни артикули, течности и мазнини в подкожния клетъчен пласт.

" Опитът ми демонстрира, че свалянето на килограми при цялостните хора помага в битката с целулита. Вярно е, че и слабите не са застраховани от него, само че въпреки всичко изгарянето на мазнините постоянно оказва помощ ", споделя диетоложката.

Ето и каква антицелулитна диета може да се съблюдава. Най-напред тя поучава да намалите солта. Не поемайте повече от 3 грама сол дневно. Тя кара организма да задържа течности, а това утежнява целулита. Около 75 на 100 от солта, която поемаме дневно идва от приготвените храни.

За да успехите целулита, яжте плодове и зеленчуци. Наложете си да хапвате по 5 плода или зеленчука дневно. Може и комбинирано. Те са богати на калий, който оказва помощ на бъбреците да отстранят непотребната вода в организма и да понижат задържането на течности.

Ако спазвате единствено тези две рекомендации, ще загубите към 1,3 литра задържана вода в организма си за 5 дни.

Осигурете си богата на протеини храна - яйца, риба, пилешко и пуешко месо, тофу, мляко, соево мляко или бобови растения. Протеините са жизненоважни за мощна и здрава съединителна тъкан и за кожата. Ако те се провиснал, целулитът под повърхността им става по-видим.

Включете мазна риба в менюто - сьомга, сардини и скумрия. Яжте някоя от тези риби един път седмично. Рибата е извънредно потребна за здравето поради Омега 3 мастни киселини. Те подобряват кръвообращението в организма. В области, в които сте натрупали целулит, вярното кръвообращение ще укрепи съединителната тъкан и ще помогне при отстраняването на проблематичната портокалова кожа.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР